Diensten

Energetische middelen

Energetische therapie is niet gericht op het wegwerken van ziekteverschijnselen maar op het actief verbeteren van de omstandigheden, zodat het lichaam zichzelf geneest.

 

Het doel is dat uw natuurlijke energiestromen weer op gang komen zodat de innerlijke genezingskracht weer wordt geactiveerd. Zodoende wordt het verstoorde evenwicht hersteld en zullen uw klachten verdwijnen of aanzienlijk verminderen. De onderliggende oorzaak van een fysiek probleem kan een basis hebben op het mentale vlak.

Intuïtieve massages

Intuïtieve massage is een massage vanuit het hart, het gevoel en intuïtie. Jezelf verbinden met de ander en van daaruit de massage laten ontstaan. Vanuit deze liefdevolle aanraking ontstaat precies die massage die u nodig heeft.

 

Deze aanraking geeft een gevoel van verruiming en verzachting. Mochten de klachten dieper liggen dan kan ik u helpen met de energetische middelen die een werking hebben op fysieke, emotionele en mentale klachten.

Shantala babymassage

Dat baby’s het fijn vinden om aangeraakt te worden is niet zo gek. De huid is het grootste zintuig van ons lichaam. De overgang naar de wereld buiten de baarmoeder is een enorme overgang. Ze vinden het heerlijk om warm tegen de moederborst aan te liggen of zachtjes over hun ruggetje gestreeld te worden. Babymassage is dan ook gericht op het aanraken van je baby. Liefde en warmte is naast eten en drinken een primaire behoefte: je kunt niet zonder!

Babymassage is fijn en gezond.

 

Je baby vindt het niet alleen fijn om aangeraakt en gemasseerd te worden, het heeft ook nog eens voordelen voor zijn gezondheid! Babymassage heeft een positieve invloed op:

  • de bloedsomloop en het immuunsysteem van je baby

  • de slaap van je baby. Doordat een babymassage ontspant slaapt je baby langer en dieper.

  • de spijsvertering van je baby. Babymassage heeft een positieve invloed op buikkrampjes of verstopping.

 

Naast deze gezondheidsvoordelen voor je baby heeft babymassage ook een positieve invloed op jullie band. Door je baby aan te raken en te masseren communiceer je met hem zonder woorden. Door de aanrakingen wordt de band tussen jullie versterkt.

 

Je kunt de cursus babymassage volgen. Tijdens zo’n cursus krijg je tips hoe je je baby kunt aanraken en masseren. Je volgt de les met andere ouders en hun baby . Natuurlijk kun je je baby ook thuis een babymassage geven!

Life coaching

Onze aangeboren gevoeligheid voor beloning of afkeur maakt dat wij diverse verdedigingsmechanismes eigen maken: de overlevingsmodus.

 

Denk daarbij aan please gedrag, geen nee kunnen zeggen, angst, onzekerheid, niet begrenzen, etc.

 

Dan kan het gebeuren dat je vastloopt doordat aangeleerd gedrag uit jij kinderjaren jouw niet meer dienen of beperken.

Hoe je omgaat met opgedane levenservaringen bepaalt of de energie zich vastzet als trauma of dat het je verder helpt in jouw ontwikkeling.

 

Ervan uitgaande dat alle antwoorden in ons zelf zitten, daag ik je liefdevol uit om jouw eigen antwoorden te ontdekken of terug te herinneren. De verkregen inzichten zullen je innerlijke rust en méér gaan brengen.

Reading

Readen is een manier van bewust "intuïtief" waarnemen van informatie die zich bevindt in je energiesysteem (auralagen/chakra's). Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in je leven afspeelt en waarom. 

 

Als je je realiseert dat alles energie is, je lichaam, je gedachten, je emoties, maar ook je overtuigingen, programmaties en projecties, dan kun je je misschien ook voorstellen dat het mogelijk is om deze energie waar te nemen.

 

Eigenlijk doen we dat allemaal een beetje wanneer we iemand voor het eerst ontmoeten, we gaan af op ons gevoel en hebben een indruk of een mening gevormd van iemand, ook al kennen we die persoon helemaal niet.

 

Het grote verschil echter met een reading is dat de reader in een langdurig traject heeft geleerd om zijn of haar eigen ervaringen, oordelen of projecties erbuiten te laten. Op deze manier krijgt je een zo zuiver en neutraal mogelijk beeld.

 

Alles wat we meemaken ontstaat uit persoonlijke ervaringen en gebeurtenissen en misschien wel  terug kerende thema’s die we in ons leven te doorgronden hebben. De energie van deze ervaringen wordt als het ware opgeslagen in jouw energiesysteem.

 

Wanneer we onze thema’s (h)erkennen kunnen we zelf bepalen hoe we er gaan, welke keuzes we willen maken en kunnen we zelf het heft in handen nemen. Bij een reading kan er ook worden gekeken naar de dynamiek tussen mensen onderling zoals bv. in familie, relaties of werkkring.

Wat is reading? 

Er wordt direct contact gemaakt met uw energie, door een reading te boeken geeft je mij automatisch toestemming om je energie te lezen. De informatie laat zich zien die op dat moment van wezenlijk belang is

 

Waarom een reading?

Vroeg of laat worden we allemaal geconfronteerd met bepaalde levensvragen. Dit kan het gevolg zijn van een heftige gebeurtenis, een belangrijke beslissing of omdat je geen oplossing ziet voor een bepaalde situatie. En soms vraag je je gewoon af wat het leven voor nut heeft. Wanneer je inzicht krijgt in wat je te leren hebt en wat je nodig hebt om je verder persoonlijk te ontwikkelen heb je al een belangrijk middel in handen om voor jezelf bepaalde keuzes te maken.

 

Belangrijk is om je te realiseren dat de Reader er niet is om jouw problemen op te lossen maar om de wellicht tegenwerkende krachten in jouw leven inzichtelijk te maken. Wat je daar verder mee wilt doen is aan jou. Uiteraard kan ik na de reading mogelijk wel advies geven of ik je ergens verder mee kan helpen.

 

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn stuur me gerust een mail of bel even.